Main

If you are known we make sure
you will never be forgotten!

Gift Supplying Center Ltd.

H-1095 Budapest, Soroksári St. 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Contact us »

Dear Timi,
First of all I would like to thank you for your conscientious and precise work that I experienced. Now I am sending our order written to you.

Szidónia Tóth, office manager
ACNielsen Ltd.

We've been co-operating with Gift Supplying Center Ltd. for almost two years. Whatever we come up with, they are ready to prepare it. A team of dynamic and flexible workforce who have helped us many times when we were in great need of express work. In exchange for their quality work we vowed loyalty and this way we further enhance our services to a greater publicity.

Ms Eszter Szabó, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor

Mercure Budapest

 

I have known Gift Supplying Center Ltd. for nearly 5 years and the coopertation totally meets my expectations. Their proposals are tailor made and always fit the given situations. Let me congratulate you on it and wish you further success!

Mr Attila Magda, managing director

Hungarian Scientific Association For Transport 

 

We have been working with Gift Supplying Center Ltd. for one and a half years and we are absolutely satisfied with their product range and the service they have been providing from the very first time. The staff is always helpful, they keep the delivery deadline and they have endless patience. They are a perfect partner in realising concrete ideas as well as giving some. They are a professional team, I can recommend them to anybody.

Mrs Ildikó Dudás, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

 

We have been working with Gift Supplying Center Ltd. for more than 6 years. The secret of our successful cooperation is their reliability, creativity, flexibility – that is why they are the number one supplier of marketing material and they keep their position steadily.

Mr László Sánta, Regional Marketing Manager CEE

Our relationship with the company is more than good thanks to the customer-oriented attitude and flexibility of their maximalist colleagues. We are satisfied with Gift Supplying Center Ltd. in all fields; their main advantages are customer-orientation, flexibility, accuracy, a large scale of products, tailor made, creative ideas, and acceptable prices.

Mrs Erika Juhász Somodi, administrator at Promotions
Institute of Isotopes Co., Ltd.

 

 

They are quick, accurate, flexible. We have been ordering business gifts, partner gifts for christmass, marketing material from them for some years. What is great in our relationship is that they can supply after the last moments in a professional way at high quality. I can recommend them to anybody.

Mrs Klára Lepp
CEMEX Hungária Ltd.

They realize anything that's possible and they seek resolution for the impossible, too, this is how they provide continuous supply. Can there be more to be desired? Yes, there can be, so they are always striving to be polite, kind and available 24/7 in order to make things work.
Horváth Gabriella, franchise and marketing manager

Ms Gabriella Horváth, franchise and marketing manager
HERBÁRIA Plc.

I have always found Gift Supplying Center the most adaptable company I have ever worked with. They always turn “what seems impossible” requests into reality within the requested time period and can deal with the very tight deadlines in a professional manner. They can supply a wide range of promotional merchandise including stationery, party decorations and clothes. I would thoroughly recommend using Gift Supplying Center. Great team, especially Jutka Gábor who could not have been more helpful.

Dorottya Ekler
Ekler és Társai Kft. – HR Consulting

Blog

SZEZON VAN!

Talán nem mondok újdonságot azzal, hogy SZEZON VAN! Amikor a gyerekeknek elindul szeptemberben az iskola, itt a REK-ben is megindul a nagyüzem, és még a 36 órás nap is rövid lenne.

Bár az év minden szakában akad dolgunk, az igazi hajtás szeptemberben indul be. Ilyenkor figyelmeztetjük azokat az ügyfeleinket, akikről tudjuk, hogy olyan terméket választanak évről évre karácsonyi ajándékként, amit nem Európából szerzünk be, akik minden évben egyedi külsővel-belsővel készíttetnek agendát, akiknél az ősz a sportról, csapatépítésről, konferenciákról szól.

Illik ügyfeleink minden rezdülését éreznünk. Tudnunk kell, milyen évről évre visszatérő események vannak a cég életében. Tisztában kell lennünk, ha évforduló, rangos esemény következik, a híreket hallva mindig felkapjuk a fejünket, ha az ügyfelünk jelenik meg.

Így mindig képben tudunk lenni, ha valamilyen kívánság felmerül. Egyedi agenda kell? Nem probléma, struktúrfóliás legyen, mint tavaly, vagy idén egy matt fóliás UV lakkos, mert az jobban kiemeli az új logót? Speditőr naptárra van szükség? Persze, menni fog! A darabszám a tavalyi 450, vagy kerekítsünk, hiszen bővült vásárlóitok köre? Idén nem próbálnátok ki egy egyedi csúszkát, ami a húzó terméketeket ábrázolja? Hogy van-e még abból a bögréből, amit tavaly szállítottam? Igen, és ha megengedsz egy javaslatot, idén készítsünk belőle varázsbögrét, a forma, a szín maradjon, de adjunk hozzá egy kis pluszt. Órát szeretnétek? A tavalyi modell tudom, hogy népszerű volt, maradjunk annál, vagy ajánlhatok másikat?

Ezzel telik a szeptember és az október, az egyedi karácsonyi ajándékok ügyében futkosunk. Amikor minden sínre került, és eljön a november, megérkeznek azon ügyfeleink is, akiket szeptember óta nem érünk el, mert egyik programról a másikra rohannak, nincs egy percük sem, és novemberben a homlokukra csapnak, hogy üres a marketing raktár! Itt még semmi ok elkeseredni, azért vagyunk, hogy segítsünk. Milliószám állnak rendelkezésre katalógustermékek, még bőven van idő az emblémázásra, csomagolásra, kiszállításra. Agendából is akad, válasszunk egy cégetekhez illő sztenderd borítót, és vakdomborral egyediesítsük, nagyon szép lesz, és el is készül időre.

Decemberre viszont nem csak a Mikulás jön meg, hanem az idegbaj is. Mert bizony minden évben akad olyan ügyfél, akinek csak decemberben jut eszébe, hogy bizony nyakunkon a karácsony. Sajnos ilyenkor már vissza kell utasítani bizonyos kéréseket (egyedi naptár, óra, soft PVC pendrive…) és bizony az is előfordulhat, hogy a katalógustermékek közül is pont az a szín hiányzik, amire szükség lenne. Fekete helyett rózsaszín agendát adni, hááááááát… Ez az az időszak, amikor az ügyfelek már bármire rábólintanának, csak legyen valami ajándék. De ahogy a családnak sem 24-én reggel szaladunk el meglepetésért, hanem már hónapokkal előre tervezgetjük, vásárolgatjuk és dugdossuk a csomagokat, így a céges ajándékozást is vegyünk komolyan, hiszen olyanok a kollégáink, mint a második családunk, több időt töltünk velük, mint a házastársunkkal, megérdemlik, hogy ne kutyafuttában kapjuk le a maradékot a polcról.

Most még időben vagyunk, hogy igazi, örömet hozó ajándékot választhassunk ki, kezdjen el gondolkozni már most, aztán keressen bennünket, állunk rendelkezésére!