Main

If you are known we make sure
you will never be forgotten!

Gift Supplying Center Ltd.

H-1095 Budapest, Soroksári St. 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Contact us »

Dear Timi,
First of all I would like to thank you for your conscientious and precise work that I experienced. Now I am sending our order written to you.

Szidónia Tóth, office manager
ACNielsen Ltd.

We've been co-operating with Gift Supplying Center Ltd. for almost two years. Whatever we come up with, they are ready to prepare it. A team of dynamic and flexible workforce who have helped us many times when we were in great need of express work. In exchange for their quality work we vowed loyalty and this way we further enhance our services to a greater publicity.

Ms Eszter Szabó, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor

Mercure Budapest

 

I have known Gift Supplying Center Ltd. for nearly 5 years and the coopertation totally meets my expectations. Their proposals are tailor made and always fit the given situations. Let me congratulate you on it and wish you further success!

Mr Attila Magda, managing director

Hungarian Scientific Association For Transport 

 

We have been working with Gift Supplying Center Ltd. for one and a half years and we are absolutely satisfied with their product range and the service they have been providing from the very first time. The staff is always helpful, they keep the delivery deadline and they have endless patience. They are a perfect partner in realising concrete ideas as well as giving some. They are a professional team, I can recommend them to anybody.

Mrs Ildikó Dudás, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

 

We have been working with Gift Supplying Center Ltd. for more than 6 years. The secret of our successful cooperation is their reliability, creativity, flexibility – that is why they are the number one supplier of marketing material and they keep their position steadily.

Mr László Sánta, Regional Marketing Manager CEE

Our relationship with the company is more than good thanks to the customer-oriented attitude and flexibility of their maximalist colleagues. We are satisfied with Gift Supplying Center Ltd. in all fields; their main advantages are customer-orientation, flexibility, accuracy, a large scale of products, tailor made, creative ideas, and acceptable prices.

Mrs Erika Juhász Somodi, administrator at Promotions
Institute of Isotopes Co., Ltd.

 

 

They are quick, accurate, flexible. We have been ordering business gifts, partner gifts for christmass, marketing material from them for some years. What is great in our relationship is that they can supply after the last moments in a professional way at high quality. I can recommend them to anybody.

Mrs Klára Lepp
CEMEX Hungária Ltd.

They realize anything that's possible and they seek resolution for the impossible, too, this is how they provide continuous supply. Can there be more to be desired? Yes, there can be, so they are always striving to be polite, kind and available 24/7 in order to make things work.
Horváth Gabriella, franchise and marketing manager

Ms Gabriella Horváth, franchise and marketing manager
HERBÁRIA Plc.

I have always found Gift Supplying Center the most adaptable company I have ever worked with. They always turn “what seems impossible” requests into reality within the requested time period and can deal with the very tight deadlines in a professional manner. They can supply a wide range of promotional merchandise including stationery, party decorations and clothes. I would thoroughly recommend using Gift Supplying Center. Great team, especially Jutka Gábor who could not have been more helpful.

Dorottya Ekler
Ekler és Társai Kft. – HR Consulting

Blog

Kirándulás ősszel
Bár még a vénasszonyok nyara sem jött el, azért még az elején érdemes az őszi túrákról beszélni. Hamarosan eljön az idő mikor korábban sötétedik, többet esik az eső és már nem lesz olyan meleg, mint nyáron.

A túrázók tudják a legjobban, hogy most jön el az ő idejük. Végre ki lehet szabadulni a természetbe és megcsodálni az ősz csodálatos színeit, a természet felkészülését a télre. Gyönyörű, ahogy a fák levelei szépen elszíneződnek, majd leesnek az útra. Mindig is szerettem a lehullott avarban gázolni, rúgni magam előtt a lehullott leveleket. Magyarországon sok olyan hely van, ahol a természet lágy ölén lehet andalogni, szerelmesen kéz a kézben a pároddal, vagy akár csoportosan barátokkal, családdal.

Fontos a megfelelő felszerelés, ruházat, hiszen ilyenkor már nincs annyira meleg és korábban is sötétedik, a hőmérséklet gyorsabban hűl. A pulóver, bakancs, esőkabát ilyenkor igazán jól jön, de öltözni mindenki tud. Mást is kell vinned, hogy ne szenvedj semmiben hiányt. A hátizsákba nagyon sok minden elfér, ha jól pakolsz. Elsődlegesen gondolj arra, hogy ha valahol megállsz kicsit pihenni, akkor legyen hova letelepedni. Egy jó polártakaró ilyenkor remek szolgálatot tesz, hogy ne a földre kelljen leülnöd, esetleg megteríteni a piknikhez, ha megéhezel.  Ráadásul még a táskában sem foglal helyet, hiszen van hordtáskája, amit rögzíteni tudsz a hátizsákon. A csomagban elfér egy kis hűtőtáska is a szendvicsednek és az italodnak, hogy tovább maradjon frissebb az ételed, italod. Egy jó túrázónál mindig van bicska, zsebkés a biztonság kedvéért. Sose baj, ha nálad van, mert jöhet bárm,i amire nem számítasz. Piknikezéshez is jól jön, de történhet olyan eset, hogy más miatt kell használnod. Megtisztíthatsz egy lehullott ágat, ha elfáradtál és túrabotként használhatod. Esetleg gombát találsz az erdőben és le szeretnéd szedni, mert ismered a gombákat.

Elemlámpa, ha netán rád esteledik vagy bemész egy barlangba. Azonban Murphy él és élni fog. Biztosan jók az elemek a lámpában? Ezt is ki tudod küszöbölni, ha egy olyan lámpát viszel magaddal, amelyik nem elemmel működik. Manapság lehet dinamós lámpát kapni, amely nem hagy cserben, hiszen nem merül le az elem benne. Folyamatosan lehet használni, csak egy kis energiára van szükség tőled. Előre otthon is feltöltheted, de akár menet közben is, amíg sétálsz. A dinamós lámpák nem hagynak pácban, feltéve, hogy magaddal viszed.

Egy adag teát vagy kávét is vihetsz magaddal. Egy termosz vagy kulacs megfelelő erre a célra. A termosz melegen vagy épp hidegen tartja az italodat, ha megszomjaznál. A kulacsot is fel tudod csatolni az övedre és bármikor kortyolhatsz belőle. Az is lehet, hogy a túra során találsz egy kis forrást ahol újra töltheted az innivalót.

Manapság a nordic walking itthon még friss sport, de már elég sokan űzik. Ennek köszönhetően vannak olyan túrabotok, amelyet a saját magasságodhoz tudsz igazítani, kényelmes fogója és akasztója van. Amikor pedig nem kell, csak összecsukod és elteszed. Esetleg távol tudod tartani az aranysakálokat. Egy jó tájoló sem árt, ha eltévedsz. Manapság már a telefonokon van GPS, de a telefon lemerülhet. Amennyiben tisztában vagy az égtájakkal egy iránytű is nagy segítség lehet számodra, kis helyen elfér akár a zsebedben is. Lehet olyan bicskákat beszerezni, amiben benne van ez is.

Tüzet is tudsz gyújtani, ha van nálad egy öngyújtó a tűzrakáshoz.Sose feledd figyelni a túra során a természetet és annak jellegzetes pontjait. Útvonal jelölések, esetleg egy fura szikla, fa.De a legjobban azt teszed, ha elhívod magaddal Bear Gryllst, aki mindig kijut mindenhonnan.