Main

If you are known we make sure
you will never be forgotten!

Gift Supplying Center Ltd.

H-1095 Budapest, Soroksári St. 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Contact us »

Dear Timi,
First of all I would like to thank you for your conscientious and precise work that I experienced. Now I am sending our order written to you.

Szidónia Tóth, office manager
ACNielsen Ltd.

We've been co-operating with Gift Supplying Center Ltd. for almost two years. Whatever we come up with, they are ready to prepare it. A team of dynamic and flexible workforce who have helped us many times when we were in great need of express work. In exchange for their quality work we vowed loyalty and this way we further enhance our services to a greater publicity.

Ms Eszter Szabó, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor

Mercure Budapest

 

I have known Gift Supplying Center Ltd. for nearly 5 years and the coopertation totally meets my expectations. Their proposals are tailor made and always fit the given situations. Let me congratulate you on it and wish you further success!

Mr Attila Magda, managing director

Hungarian Scientific Association For Transport 

 

We have been working with Gift Supplying Center Ltd. for one and a half years and we are absolutely satisfied with their product range and the service they have been providing from the very first time. The staff is always helpful, they keep the delivery deadline and they have endless patience. They are a perfect partner in realising concrete ideas as well as giving some. They are a professional team, I can recommend them to anybody.

Mrs Ildikó Dudás, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

 

We have been working with Gift Supplying Center Ltd. for more than 6 years. The secret of our successful cooperation is their reliability, creativity, flexibility – that is why they are the number one supplier of marketing material and they keep their position steadily.

Mr László Sánta, Regional Marketing Manager CEE

Our relationship with the company is more than good thanks to the customer-oriented attitude and flexibility of their maximalist colleagues. We are satisfied with Gift Supplying Center Ltd. in all fields; their main advantages are customer-orientation, flexibility, accuracy, a large scale of products, tailor made, creative ideas, and acceptable prices.

Mrs Erika Juhász Somodi, administrator at Promotions
Institute of Isotopes Co., Ltd.

 

 

They are quick, accurate, flexible. We have been ordering business gifts, partner gifts for christmass, marketing material from them for some years. What is great in our relationship is that they can supply after the last moments in a professional way at high quality. I can recommend them to anybody.

Mrs Klára Lepp
CEMEX Hungária Ltd.

They realize anything that's possible and they seek resolution for the impossible, too, this is how they provide continuous supply. Can there be more to be desired? Yes, there can be, so they are always striving to be polite, kind and available 24/7 in order to make things work.
Horváth Gabriella, franchise and marketing manager

Ms Gabriella Horváth, franchise and marketing manager
HERBÁRIA Plc.

I have always found Gift Supplying Center the most adaptable company I have ever worked with. They always turn “what seems impossible” requests into reality within the requested time period and can deal with the very tight deadlines in a professional manner. They can supply a wide range of promotional merchandise including stationery, party decorations and clothes. I would thoroughly recommend using Gift Supplying Center. Great team, especially Jutka Gábor who could not have been more helpful.

Dorottya Ekler
Ekler és Társai Kft. – HR Consulting

Blog

Gyümölcsszezon
Ilyenkor nyáron a nagy melegben nincs is jobb, mint egy jó adag gyümölcs. Behűtve a dinnye kellemes, oltja a szomjat és még egészséges is, hiszen tele van ásványi anyagokkal, természetes cukorral és sok-sok vitaminnal.

Arról se feledkezzünk meg, hogy a vesét remekül átmossa, kitisztítja a szervezeted. A magyar dinnye méltán híres Európában, a nemesítéseknek és a jó talajnak köszönhetően nem csak hazánkban, de más országokban is várják a nyár ezen csodás gyümölcsét. Salátának, koktélnak vagy csak magában is fogyaszthatod. A nyár elején a cseresznye és a meggy a nyerő gyümölcs, aztán a sárga és őszibarack, szilva, szőlő  és alma (a korai típusok).

Rengeteg mindent el tudsz készíteni belőlük. Sütemények, szószok, bólék, koktélok, saláták, befőtt (de az inkább télre van befőzve), lekvár, fagylalt vagy akár ki is facsarhatod és remek ivólé lesz belőle.

Joghurttal bekeverve a pépesített gyümölcs a fagyasztóban nagyon gyorsan lehűl. Beleteszed egy pálcikás fagyit készítő formába, beledugod a végét és irány a mélyhűtő. Pár óra múlva mikor kiveszed a formát, a joghurtos keverék már annyira megdermed, hogy nyalható lesz. Gyerekek és felnőttek egyaránt örülnek a hűsítő nyalánkságnak.

Ma már nem csak a hagyományos jégkockát tudod előállítani, sok szilikon forma kapható eltérő vicces, gyümölcsös, állatkás mintával. Ebbe akár  a kifacsart leveleket is beleöntheted és lefagyaszthatod. Koktélban jól mutat!

Vagy akár a szőlőszemeket is lefagyaszthatod és azt borba vagy fröccsbe beledobva lehűti az italodat. Egy jó sangria ilyenkor feldobja a bulit, grillezést és akár abba is beleteheted, hogy ne sima jégkockával tartsd hidegen az italodat.

Ráadásul díszítőelemként is emeli az italod megjelenését.

Sokan azt hiszik, hogy a paradicsom zöldség, nagy tévedésben vannak, mert igazából a bogyós termés inkább számít gyümölcsnek. Nyáron leves gyanánt paradicsomlevet szoktam az asztalra tenni, jól behűtve lila hagymával, uborkával megfejelve. No meg egy kis oliva olaj, bors, só és bazsalikom. A hideg gyümölcs leves is felüdülést hoz az étkezés során.

Egy gyümölcsös koktél -legyen az alkoholos vagy alkoholmentes- is remek szórakozás ha gyerekekkel együtt készíted. Egy keverés, kavarás, rázás és már kész is! Itt is használhatod a gyümölcsös jégkockát!! Manapság olcsón elérhetők az egyszerűbb koktél készítő szettek receptekkel együtt. Szerezz be gyorsan egyet és indulhat a buli, a kísérletezés.  Már csak a napernyő és a narancs karika hiányzik a díszítéshez, esetleg menta.

Desszertet is készíthetsz a gyümölcsökből. A gyümölcssalátát biztosan sokan szeretik, hiszen a nagy nyári melegben a nehezebb ételek, desszertek kevésbé kelendőek.  Ráadásul a hideg ételek akár csak a fagyi lehűtik a gyomrot, a teltségérzetet elveszik étkezés során és után.

Egy szó, mint száz, a gyümölcsöket eheted, ihatod, nyalhatod is!