Main

If you are known we make sure
you will never be forgotten!

Gift Supplying Center Ltd.

H-1095 Budapest, Soroksári St. 115.

Tel.: +36-1-302-2584

Fax.: +36-1-354-1463

E-mail: info@reklamtargyellato.hu

Contact us »

Dear Timi,
First of all I would like to thank you for your conscientious and precise work that I experienced. Now I am sending our order written to you.

Szidónia Tóth, office manager
ACNielsen Ltd.

We've been co-operating with Gift Supplying Center Ltd. for almost two years. Whatever we come up with, they are ready to prepare it. A team of dynamic and flexible workforce who have helped us many times when we were in great need of express work. In exchange for their quality work we vowed loyalty and this way we further enhance our services to a greater publicity.

Ms Eszter Szabó, Brand Marketing, Quality & Service Supervisor

Mercure Budapest

 

I have known Gift Supplying Center Ltd. for nearly 5 years and the coopertation totally meets my expectations. Their proposals are tailor made and always fit the given situations. Let me congratulate you on it and wish you further success!

Mr Attila Magda, managing director

Hungarian Scientific Association For Transport 

 

We have been working with Gift Supplying Center Ltd. for one and a half years and we are absolutely satisfied with their product range and the service they have been providing from the very first time. The staff is always helpful, they keep the delivery deadline and they have endless patience. They are a perfect partner in realising concrete ideas as well as giving some. They are a professional team, I can recommend them to anybody.

Mrs Ildikó Dudás, Marketing Manager
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

 

We have been working with Gift Supplying Center Ltd. for more than 6 years. The secret of our successful cooperation is their reliability, creativity, flexibility – that is why they are the number one supplier of marketing material and they keep their position steadily.

Mr László Sánta, Regional Marketing Manager CEE

Our relationship with the company is more than good thanks to the customer-oriented attitude and flexibility of their maximalist colleagues. We are satisfied with Gift Supplying Center Ltd. in all fields; their main advantages are customer-orientation, flexibility, accuracy, a large scale of products, tailor made, creative ideas, and acceptable prices.

Mrs Erika Juhász Somodi, administrator at Promotions
Institute of Isotopes Co., Ltd.

 

 

They are quick, accurate, flexible. We have been ordering business gifts, partner gifts for christmass, marketing material from them for some years. What is great in our relationship is that they can supply after the last moments in a professional way at high quality. I can recommend them to anybody.

Mrs Klára Lepp
CEMEX Hungária Ltd.

They realize anything that's possible and they seek resolution for the impossible, too, this is how they provide continuous supply. Can there be more to be desired? Yes, there can be, so they are always striving to be polite, kind and available 24/7 in order to make things work.
Horváth Gabriella, franchise and marketing manager

Ms Gabriella Horváth, franchise and marketing manager
HERBÁRIA Plc.

I have always found Gift Supplying Center the most adaptable company I have ever worked with. They always turn “what seems impossible” requests into reality within the requested time period and can deal with the very tight deadlines in a professional manner. They can supply a wide range of promotional merchandise including stationery, party decorations and clothes. I would thoroughly recommend using Gift Supplying Center. Great team, especially Jutka Gábor who could not have been more helpful.

Dorottya Ekler
Ekler és Társai Kft. – HR Consulting

Blog

Kezdjük az elején! Neked mit jelent az, hogy tampon? A szitát mire használod és hol? Sokan a tampont csak a reklámokból, hirdetésekből ismerik és bizonyos nehéz napokhoz kötik a dolgot. Egy darabig nekem is csak ennyit jelentett ez a szó. Azonban a reklámtárgyak esetében a tampon, mint kifejezés teljesen mást jelent.

Sokan, akik nem ezen a téren mozognak és nem marketinges területről jönnek, nem tudják, hogy mit jelent és amikor megemlíted nekik akkor kikerekedik a szemük. Azt hiszik, valami perverz dologról akarsz beszélni. Szóval, amikor a kezedben tartasz egy tollat amin valamilyen felirat van (egy cég logoja, esetleg valamilyen szívhez szóló üzenet) azt egy műanyag egyszerű toll esetében tamponnyomással viszik fel. A tampont ne úgy képzeld el, mint amit a reklámokban látsz. Ez is puha, de nem találkozik semelyik testrészeddel. A tampon egy kis méretű rugalmas anyag, amit egy géppel mozgatnak. A tamponra festék kerül, amelyet egy film segítségével kiegészítve a logozás során használnak. A festék egy tálcában van, előtte pedig a nyomólemez, amin a felirat van. A filmet beleégetik a tamponozás során használt kicsi fém lapba. Ilyenkor a lenyomat beleég a lapocskába, tehát egy ott keletkezik egy kis mélyedés ahol megül a festék és később a tampon innen veszi fel a festéket. A gép megkeni a feliratot festékkel és a mélyedésben maradó festéket veszi fel a tampon a nyomás előtt, annyit hogy a logot fel tudja vinni a toll testére. A tampon ekkor kerül előtérbe. A filmen már rajta a megfelelő mennyiségű és színű festék, ekkor a tampon rányomódik a filmre és felveszi onnan a festéket, majd rányomja a toll testére az adott helyre. Ez természetesen többször is megismétlődik, miközben a tollakat cserélik a tamponnyomó gépen. A tamponozás lényege, hogy kisebb méretű termékekre tudsz üzenetet felvinni. Golyóstoll (lehet fém és műanyag is), füzet, bicska, elemlámpa és hasonló termékek. 

A szitát a konyhában használod leginkább, liszthez, kakaóhoz vagy porcukorhoz. Ezt se úgy képzeld el, mint egy nyeles dolgot, amit rázogatsz és hullik belőle a kívánt élelmiszer. A szitát olyan termék esetében használjuk, amikor egy pólóra feliratot kell tenni. Biztos neked is van olyan pólód, amin van valami grafika, szöveg vagy bármi. Amikor egyszerűbb a grafika akkor ezeket szitával viszik fel. Képzelj el egy asztalkát, amihez tartozik egy lap, amit rá tudsz hajtani. Az asztalkára felhúzod a pólót, így a pólónak csak az egyik oldala érintkezik majd a szitával és így sima marad a póló felülete. Ekkor rá kell hajtani a másik lapot, amelyen van egy keret. A kereten van szita kifeszítve, apró lukacsos vékony anyag, amelyen a filmet ugyanúgy előkészítik, mint a tamponozás során, tehát itt a festék az előhívott részeken megy. A szita egy részén festék van elhelyezve és vagy kézi vagy gépi erővel egy lap áthúzza a festéket a szita grafikával ellátott részén, amely átereszti azt. Így kerül a pólóra, illetve annak anyagába a festék. Ezután pedig hőkezelik a terméket, hogy a felvitt festék megszáradjon. Ezt a technikát csak olyan textil termékeknél lehet használni ahol egységes sík felület van, tehát egy baseball sapka esetében ezt nem lehet kivitelezni.

Vasaltál már valaha olyan címkét a ruhádra, ami egy lapon van? Otthon kiteríted a ruhát, odateszed a motívumot és vasalóval rámelegíted az anyagra. Na ez a transzfer nyomás! Gondolom, most azt hiszed ez neked is megy, de ez azért nem ilyen egyszerű. Biztosan kaptál már valahol olyan reklámszatyrot, amely nem fóliából van, mintha anyagból lenne. Ezekre a termékekre általában vasalják a grafikát, mert nagy méretű, esetleg a felülete nem egyenletes. Ezt a technikát úgy képzeld el, hogy amit rá kell vasalni a termékre, azt kinyomtatják egy bizonyos típusú papírra, amit nem árulok el, hihi. A grafika rajta van a papíron, de ez még nem elegendő, nem vasalhatsz. Ekkor a papírt megfestik a grafikának megfelelő színekkel, majd megszárítják. Szuper, mehetsz vasalni. Fontos ismerni a vasalandó termék anyagát. Amiben esetleg több a poliészter azt nem lehet ugyanazon a hőfokon vasalni, mint ami teljesen pamut anyagból készült, mert esetleg megolvad. A vasalás nem vasalódeszkán történik, felejtsd el. Képzelj egy kisebb fém asztalt, aminek szintén van egy felső lapja. A fém asztal alsó részére kiterítik a terméket, a papírt pedig ráhelyezik a megfelelő pozícióba. Ekkor a felső lapot rányomják. A felső rész meleg, sokszor forró. 20-30 másodperig rajta tartják, majd leemelik róla. Ez idő alatt a papírról a grafika rásül az adott termékre. A papírt lehúzzák és voila, a grafika az anyagon marad. Kész is van!

Fém, fa és üveg termékekre nem csak tamponozni lehet, hanem gravírozással is lehet maradandót alkotni, sőt! A gravírozás lényege, hogy lézer segítségével az anyagba beleégetik a grafikát. Ez egy sokkal tartósabb megoldás, mint a tamponozás, mert anyagában van, és soha nem kopik le. A gravírozás magas hőfokon optikai lencsék segítségével jöhet létre és nagyon precíz pontossággal lehet dolgozni. Ehhez azért egy kicsit konyítani kell a grafikai programokhoz, anyagokhoz is. Egy fém termék esetében nem mindegy, hogy az nikkel, zamak esetleg valamilyen ötvözet.

Az üveget és a porcelánt is lehet feliratozni. Biztos neked is van kedvenc bögréd, amin esetleg a neved van, vagy egy fotó a családról. Ezeket égetéssel viszik fel a felületre. Hasonló eljárás, mint a vasalás (transzfer nyomás). Itt is papírra kerül a grafika, amit felvisznek a bögre oldalára. Amikor ez sikerült akkor egy kemencébe teszik és hosszas melegítéssel egészen 600 fokig hevítik a bögrét. Ekkor a grafika beleég a bögre külső rétegébe.

 

Van még jó pár technika, amit most nem osztok meg Veled, de azt hiszem ez az információ áradat már így is eléggé sok. A lényeg, hogy a ruha, amit hordasz attól lesz márkás, hogy arra valaki felhímzi a brand logoját, a bögre amire rá van írva a kedven márkád neve, csak egy bögre, a brand utólag kerül fel rá. A pólód is csak egy póló addig, amíg nem kerül rá felirat és címke. Amit hétköznap megveszel az is brandingelve van valamilyen úton módon, legyen az menő márkás termék vagy csak egy golyóstoll amit egy állásbörzén vagy vásáron kapsz a kiállítóktól.  A telefonodon a felirat is valahogy rákerül a készülékre, a műanyag házat nem úgy készítik, hogy az rajta van. Utólag kerül rá.

Ezeket a munkákat részben emberek, részben pedig gépek végzik. Tehát amikor egy golyóstoll kerül a kezedbe akkor az már sok kézen átment, mire azt Te megkapod. Valaki, valahol testet ad a tollnak, valaki a rugóját gyártja, más a toll betétel teszi hozzá, más pedig össze is szereli. De ez még csak egy toll ekkora. Ezután kerül rá a brand, szöveg, vízkereszt, vagy amit akartok!